Punca Masalah Suami Dingin Seks

dingin

Untuk mengetahui Punca Masalah Dingin Seks Suami anda perlu  berbincang dan bersabar. Kemungkinan besar suami anda berasa malu kerana selalu kecundang awal berbanding anda ataupun suami anda di ambang mati pucuk. Kajian dilakukan bahawa antara perkara-perkara yang menyebabkan suami hilang ghairah adalah kerana:-

  1. Masalah Mental [Stress] : Fikiran bercelaru. Tidak mampu fokus terhadap fantasi seksual. Isteri selalu membebel
  2. Masalah Kesihatan : Kesihatan badan terganggu seperti kencing manis, sakit jantung, buah pinggang. Kurang bersenam dan tidak aktif. Kuat hisap rokok dan minum arak.
  3. Zakar Lemah [Mati Pucuk] : Cepat pancut. Tak tahan lama. Zakar lembik ketika dalam faraj. Zakar tidak mampu menembusi faraj. Sakit bila mani keluar. Suami akan berasa malu.
  4. Ada Kekasih Baru : Lebih ghairah, cantik dan pandai ambil hati. Senang untuk bermanja. Lebih agresif diranjang.
  5. Minat Kaum Sejenis :  Jangan fikir ianya tak akan berlaku kepada suami anda!

Sekiranya suami anda seorang yang normal tetapi hormon seksualnya berkurangan, anda bolehlah memberikan supplement atau ubat-ubatan atau lebih dikenali sebagaiherba zakar bagi mengembalikan paras hormon kelelakian suami anda ke paras yang diperlukan. Jangan ambil ubat kuat lelaki secara sembarangan. Jika boleh pastikan ianya terdiri daripada herba-herba terpilih yang bebas bahan kimia.

Vimax Biru Putih Terbaik Untuk Performance

Bagi suami-suami yang mengalami masalah mati pucuk tetapi masih mempunyai nafsu syahwat seperti lelaki normal bolehlah menggunakan alat bantuan berupa pam vakum mati pucuk dan gelang penambat zakar bagi mengekalkan ereksi. Ini merupakan alternatif kepada ubat-ubatan dan juga pembedahan.

Pam Urut Zakar Terbaik

Pam Urut Zakar Terbaik

Untuk suami yang selalu tewas di ranjang atau dengan kata lain suami anda cepat pancut boleh lah menggunakan gel melambatkan pancutan air mani. Jika boleh dapatkan yang 100% dari tumbuh-tumbuhan.

pl supergel

Diharapkan maklumat-maklumat di atas sedikit sebanyak dapat membantu anda untuk menangani isu bagaimana untuk merangsang ghairah seks suami anda. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Bergantung kepada kreativiti anda bagaimana untuk mencari dan mengaplikasinya.

Comments are closed.