Petua Faraj Sempit Seperti Anak Dara

Petua Agar Faraj Lebih Sempit

Petua Agar Faraj Lebih Sempit

BAGI perempuan yang telah berumah tangga, ada beberapa petua semulajadi agar faraj isteri tetap sempit tanpa perlu melakukan pembedahan mengembalikan selaput dara.

Petua ini di lakukan setelah bersama. Lubang faraj ketika bersetubuh akan terbuka dan tertarik keluar kerana keluar masuknya zakar. Supaya lubang faraj  kembali tertutup setelah bersetubuh memerlukan peranan suami secara mutlak.

Selesai berhubungan intim, suami-isteri perlu berbaringan sambil bercengkerama sekitar dua atau tiga minit. Usahakan kaki isteri ketika berbaring lurus dan terbuka, suami pula duduk di antara kedua-dua hujung kaki isteri sambil memegang kedua-dua pergelangan kakinya. Kaki kanan suami lurus sambil menekan tepat di lubang faraj isteri dengan tumit yang dialaskan kain.

Selain dengan tumit, menutup atau menekan vagina boleh juga dilakukan dengan sikut tangan kanan suami. Caranya, suami duduk di antara kedua-dua paha isteri dengan tangan kanan suami di tekuk dan mengepal. Selanjutnya siku suami menekan tepat di lubang faraj isteri bersamaan dengan tangan kiri suami menekan kepalan tangan kanannya. Lakukan perlahan, ketatkan, dan tahan sekitar dua minit.

Untuk melakukan hal-hal di atas, suami sebaiknya berkomunikasi dengan isteri mengenai tekanan dan tarikan untuk memastikan setiap tekanan tidak menyakitkan isteri. Biasanya, selesai melakukan hal tersebut, isteri akan merasa selesa di kawasan perut, rahim, dan faraj.

Setelah kedua-dua tahap diatas selesai boleh di lanjutkan dengan memicit paha dan betis isteri agar lebih segar. Lakukan ini terus menerus selesai bersenggama. Semoga tips ini bermanfaat dan menjadikan hubungan anda tetap harmoni dan romantis.

Cara terbaik untuk menyempitkan faraj ialah dengan menggunakan Tongkat Ajimat Madura. Ambil Tongkat Ajimat Madura ini seluruhnya, masukkan dengan  perlahan-lahan ke dalam faraj, tinggalkan selama 1 atau 2 minit.  Sebaiknya tidak melebihi 2 minit.  Klik Sini Untuk Info Lanjut

ubat ketatkan faraj

Rahsia Ketatkan Faraj

Cara kedua ialal dengan menggunkan Roselyn Virginity Drops. Dengan Roselyn Virginity Drops  membuatkan faraj anda menjadi sempit dan akan membantu anda untuk mendapat keyakinan yang lebih semasa detik-detik yang paling intim bersama pasangan anda. Klik Sini Untuk Info

Cecair wangikan faraj

Cecair Ketatkan Faraj

Comments are closed.